Sananen järjestäjältä

 

Hei!

Olen Sami Muhonen, UKC Laulukilpailun kehittäjä. Edustin Suomea kesällä vuonna 2009 karaoken maailmanmestaruuskil-pailun finaalissa sijoit-tuen toiseksi Irlannin Adrian Kennyn jälkeen. Olen kahlannut monia kilpailuja aina vuodesta 1993 lähtien ja huomasin kerta toisensa jälkeen, että kilpailuista jäi jotenkin tyhjä olo. Mistäkö se johtui?

Huomasin, ettei missään kilpailussa ihmiset saaneet kunnollista vastausta siihen, mitä tekivät väärin tai missä pitäisi parantaa. Mihin pitäisi mennä?

Vuoden 2009 loppupuolella sain idean perustaa uudenlaisen kilpailun, jossa tuomarit antavat vinkkejä ja ohjeita kilpailijoille. Ennen kaikkea halusin kilpailun, joka kannustaa ja edistää laulajien kehittymistä. UKC Laulukilpailu oli syntynyt.

Kilpailun kulku on matkan varrella muuttunut ja laulajille annetaan entistä enemmän vastuuta. Periaatteenani on, että kilpailussa on rautaisen ammattitaitoinen tuomaristo, jolla on useiden vuosien kokemus esiintymisestä ja jolla on kyky arvostella esiintyjiä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Tänäkin vuonna tuomaristossa nähdään tuttujen Jukka Hallikaisen (Tangokuningas) ja Anne Tanskasen (Laulunopettaja) lisäksi musiikkituottajaa, oopperalaulajaa, näyttelijää ja muita ammattiesiintyjiä.

Tämäkin kausi huipentuu live bändin säestyksellä käytävään huikeaan finaaliin.

Tervetuloa mukaan tekemään upeaa musiikkiviihdettä kanssamme.

 

Hall Of Fame

 

UKC Voittajat kautta aikojen

 

2009   Marika Kokki

2010    Laura Malmberg

2011     Heidi Sundström

2012    Kaarina Pulla

2014    Sam Moudden

2015    Petri Mäkinen

2016    Katja Felin

2017    Minna-Mari Tokola

® UKC Laulukilpailu © Dr Sam Production 2009 - 2018